Aparati za varenje

Prodaja i proizvodnja aparata za varenje i sečenje metala. Neki od proizvođača čiji smo zastupnici, spadaju u sam vrh svetske ponude. Pored široke palete proizvoda, nudimo Vam i tehnička rešenja i savete iz ovih oblasti.

Gem Trade doo je preduzeće osnovano 1993. godine sa ciljem da se obogati domaće tržište najsavremenijom i najkvalitetnijom opremom za zavarivanje i sečenje metala, kako za profesionalnu tako i za ličnu upotrebu.

S ovim ciljem na umu, ostvarili smo uspešnu saradnju i pridobili poverenje vodećih svetskih proizvođača pomenute opreme, što mogu potvrditi i eksluzivno pravo  predstavništava i održavanja ovih firmi  za Srbiju koja su nam dodelje kao uspešnom saradniku.

20 godina poslovanja dovelo nas je na zapaženu poziciju na domaćem tržištu. Smatramo da je to rezultat našeg nastojanja da kao apsolutni imperativ postavimo ispunjenje potreba naših klijenata i to kroz visoko kvalitetnu uslugu, obezbeđen višegodišnji servis i negovanje poštenih i odgovornih profesionalnih  odnosa.

Bogatim asortimanom ponuđenih proizvoda i usluga iz oblasti tehnologije varenja, sečenja, zavarivačke  robotike  i  automatike, opreme za pripremu vara, zaštitne opreme, rezervnih i potrošnih delova i podizne i transportne opreme  vodećih svetskih proizvođača svakom našem komintentu izlazimo u susret, uzimajući u obzir zahteve radnih zadataka i potreban kvalitet. 

Pozovite nas i uverite se i sami zašto su naši klijenti zadovoljni već 20 godina!

Rado ćemo odgovoriti na svaki vaš upit.

EWM  Hightec Welding Merkle Kjellberg Finsterwalde Hypertherm MGM TBI Industries Kemper IGM Group Polysoude Elektroda Zagreb RAM Rijeka
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed